عجیب ولی واقعی دانستنی ها
در ساختار شناسی زبان اقوام مختلف و زیست بوم شناسی مناطق جغرافیایی گوناگون در جهان به موردی مشترک و مهم بر میخوریم که سرنخ هایی از هوش و زکاوت مردم بومی هر گوشه از کره زمین به ما میدهد آنهم تنها با توجه به تعداد حروف بکار رفته در جملات روزمره و معمولی آنان.
طرز کار اینگونه است که جمله ای ساده و دلخواه بطور تصادفی بر می گزینیم و این جمله ی ثابت را به زبان ها و گویش های متنوع اقوام ملل و سرزمین های دور و نزدیک ترجمه میکنیم تا ببینیم برای ابراز مطلبی مشترک (جمله ثابت) به زبان های مختلف آن افراد میبایست به چه میزان حروف چینی برای خلق واژه و سپس به چه تعداد واژه چینی برای خلق جمله ی مورد نظر تن در دهند. از این رو می توانیم به میزان هوشمندی و توانایی ژنتیک و دی آن ای مختص هر ملل یا قوم و قبیله آگاهی بیابیم. زیرا در علم زبان شناسی میزان تعداد حروف برای ایجاد یک مفهوم مشترک در زبان های متفاوت بیانگر زکاوت و هوش و میزان فسفر مغزی در آن سرزمین و افراد است.
توجه ؛ این امر به معنای برتری و یا بالا بودن یا بلعکس پایین بودن هیچ قوم طایفه قبیله ملت کشور قاره و یا رنگ پوست نمیباشد و هیچ ارتباطی با تعصبات ناسیونالیستی و یا میهن پرستی و نژاد پرستی ندارد بلکه تنها یک واقعیت علمی و یک استثناء جذاب در دنیای زبان شناسی میباشد که در کتب دانشگاهی معتبر جهان قید شده و چون مربوط به منطقه ای در ایران عزیزمان است سبب شده تا این حقیقت و ماجرای جالب را با شما در میان بگذارم وگرنه تمام اقوام و ملیت ها و زبان های دنیا محترم و گرامی میباشند.
کم بودن حروف در ادای واژه بطور گفتاری در گویش ها نشانگر سلامت مغزی و هوش سرشار یک تمدن و یا قومیت میباشد که طی گذر قرن ها واژگان کوتاه تر و کم حروف تر شده و با تلفظ کمترین حروف میتوان مفاهیم طولانی تری را عنوان کنیم. زمانی که اشخاص با لهجه و یا گویش و یا زبان مادری و یا بومی خود حرف میزنند براحتی میتوان به تفاوت های آن منطقه جغرافیایی از زمین نسبت به دیگر مناطق آگاه شد و یکی از نشانه های توانمندی اقوام و نژاد ها در طریقه ی انتقال یک مطلب به فرد دوم است یعنی با دقت در نوع حروف چینی و البته در این خصوص بطور ویژه ای دقت به تعداد حروف در حروف چینی برای تشکیل یک کلمه میتوانیم از سطح جهش های ژنتیکی و جایگاه هوش و ای کیوی آن اقوام آگاه شویم.
زیرا مخفف گویی _ خلاصه گویی نشانه ای از توانایی و هوشیاری و قدرت درک و قوه ی شنوایی و تحلیل برتر در دریافت مطلب و منظور دیگران است.
روش کار
ما جمله ای ثابت را به زبان های مختلف ترجمه میکنیم
سپس
به تعداد حروف بکار رفته در آن جمله در هر زبان توجه کرده و آنان را به تعداد حروف مورد نیازشان برای گفتن یک جمله مشترک طبقه بندی میکنیم. ممکن است یک زبان برای بیان کردن جمله ی ثابت ما، به 28 حرف نیاز داشته باشد تا با آنان کلمه و با کلمات ، جمله ثابت مان را عنوان کند و شاید در زبانی دیگر به 35 حرف نیاز باشد و جمله طولانی تر بچشم آید . سر انجام .کو تاهی جملات مد نظر ما است ولی تعداد کلمات اولویت ندارد بلکه برای افزایش دقت تعداد حروف را مقیاس قرار میدهیم
کم حرف ترین واژگانی که در گویش های بومی و محلی ایرانی و یا زبان های رایج دنیا، موجود است را مد نظر گرفته ایم و از کنار هم قرار دادن آن کلمات بتوان جمله ای کامل با فعل، فاعل و مفعول ساخت. بعنوان مثال اگر کلمات زیر را به فارسی فرض نماییم و کنار یکدیگر قرار دهیم به مفهوم یک جمله خواهیم رسید ؛ 1_این 2_پسر 3_ میگوید 4_که 5_شدنی 6_است
این پسر میگوید که شدنی است
این پسر میگوید که شدنی است
حال اگر بخواهیم جمله ی فوق را به زبان های زنده ی دنیا ترجمه کنیم به نتایجی به مراتب پر کلمه تر و یا کلماتی با تعداد حروف بیشتر خواهیم رسید که بطور تقریبی تعداد حروف آنان در زبان های مختلف به اینگونه میباشد ؛
فارسی _ ایران
این پسر میگوید که شدنی است:
این پسر میگه ؛ میشه . تعداد حروف : 14 حرف
ارمنی _ ارمنستان
این پسر میگوید که شدنی است:
Այս տղան ասում է, որ հնարավոր է تعداد حروف: 24 حرف
آلمانی _ آلمان
این پسر میگوید که شدنی است :
Dieser jung e sugt dasc es möglićhišt تعداد حرف :27
فرانسوی _ فرانسه
این پسر میگوید که شدنی است: تعداد حروف : 34 حرف
Donzhe qoasj jie bagheqz nire ävuk eqskooif es
آلبانیایی _ آلبانی
این پسر میگوید که شدنی است:
Ky djalë thotë se është e mundur تعداد حروف ؛ 26 حرف
ایتالیانو _ ایتالیا
این پسر میگوید که شدنی است:
Questo ragazzo dice che è possibile تعداد حروف: 27 حرف
آذری _ آذربایجان
این پسر میگوید که شدنی است:
Bu oğlan bunun mümkün olduğunu söyləyir تعداد حرف :37
گیلکی _ گیلان
این پسر میگوید که شدنی است:
اَ ر ِ گِ بِ . تعداد حروف : ۴ حرف
توجه ؛ تنها چهار حرف.. A R G B. اَ رِ گِ بِ.
زیرا در زبان گیلکی :
اَ : این
ر : پسر
گ : میگوید
بِ : شدنی است
از دیدگاه زبان شناختی بومی در اقوام مختلف جهان یک اصل بنیادی وجود دارد که میتوان از میزان حروف بکار رفته در کلمات آن زبان ، به میزان ضریب هوشی آن قوم و منطقه ی جغرافیایی پی برد . بگونه ای که هر چه کلمات کوتاه تر و کم حرف تر باشد آن قوم و یا ملیت دارای هوشی بالاتر نسبت به دیگر قوام است.
یعنی به شکلی دیگر میتوان اینگونه گفت که ؛ اگر منظور و مفهومی را بطور واحد و مشترک در نظر بگیریم و آن مفهوم و منظور را به زبان های هر قوم و یا ملیت ترجمه کنیم و سپس به تعداد حروف بکار رفته در آن جمله دقت نماییم خواهیم دریافت که آن منطقه از چه حد نصاب هوشی و توانایی مغزی بهره مند است.
بدین ترتیب میتوان اقوام ساکن در شمال کشور ایران و منطقه ی محصور بین دیواره ی بلند رشته کوه البرز و دریای خزر به نام سرزمین سبز گیل و بعبارتی استان گیلان، را باهوش ترین و توانمند ترین قوم در جهان نام ببریم. تنها منطقه ای از کره ی زمین میباشد که چنین مشخصه ی منحصر بفردی را داراست و آن نیز گویای حد بالای هوش و زکاوت آن مردمان میباشد ، و از لحاظی دیگر و زاویه ای متفاوت تر اگر به این موضوع بپردازیم میتوانیم به کتاب ؛ رشت_این شهر سوخته! اشاره بداریم که در آن به خصایص خاص و منحصر به فرد جسمی ظاهری باطنی، اخلاقی، تاریخی، اجتماعی، مذهبی، باوری و عقیدتی.، اندیشه و مرام و مسلک، و تفاوت های ذهنی روحی فکری هوشی زیستی مدنی تحصیلی و غیره.... گیلانی های اصیل اللخصوص غرب گیلان و دیلم و صومعه سرا و شهروندان اصیل و حقیقی شهر رشت به نسبت نقاط دیگر زمین پرداخته شده است و یا حتی میتوان به مقالات و تحقیقات و پژوهش های معتبر جهانی در این باب اشاره کرد و بطور مثال به برخی از پاراگراف های متفاوت در زمینه های متنوع در کتاب های جداگانه اشاره میکنم که از مرجع مختص خود با رنگ قرمز استخراج گردیده و همگی مربوط به خطه سرسبز گیل است ؛
1_ خاطرات جهانگرد
نشر سنا ترجمه مینو دستبان فصل دوم صفحه 201 خط اول
1_ دمای بدن افراد مقیم و ساکن استان گیلان به نسبت استاندارد جهانی و باور پزشکی جهان دارای تفاوتی باورنکردنی است زیرا یک درجه بالاتر از حد نرمال است. و این نکته را اولین بار یک پزشک و جهانگرد اهل بریتانیا در سالهای 1960 به رشته ی تحریر در آورد و در کتاب معروفش به اسم Story land 1958_1950 bookbretishtitlle ذکر نمود . و در تحقیقات بعمل آمده چنین ادعایی صحیح و حقیقی میباشد. که احتمالا بخاطر شرایط اقلیمی و جلگه ای و آب و هوای شرجی و رطوبت بیش از حد زیاد این منطقه از کشور عزیزمان ایران است.
۲_ نژادشناسی اقوام ایرانی
فصل سوم صفحه 351 پاراگراف دوم خط دوم
2_ مردمان گیلان ، از نژاد با اصالت و متمدن و بومی ساکن حاشیه ی جنوبی و غربی دریای خزر بوده و نژادشان از لحاظ نتایج آزمایش DNA کاسپی CASPI میباشد و پیش از ورود آریایی ها نیز آنان مالک و ساکن سرزمین های خود در شمال رشته کوه البرز و جنوب دریای خزر بوده اند
۳_ کتاب تاریخچه کشتی در ایران
صفحه 102 خط اول
3_ سینه ی پای انسان به قسمت روی پایش گفته میشود بعبارتی جایی تقریبا زیر قسمتی از کفش که بندهایش را میبندیم. ، سینه ی پای ساکنین شمالی فلات ایران (مازندران_گیلان) بزرگتر از مناطق دیگر است که به رسوم و ورزشهای بومی و باستانی این مناطق مرتبط است.
۴_ کتاب میرزاکوچک خان جنگلی و قیام جنگل
صفحه 38 خط هفتم
4_ گیلانی ها هرگز نگذاشتند که از سمت مرزهای خاکی و آبی این استان به کشور های دیگر ، هیچ تجاوزی صورا صورت گیرد و اگر هم، چنین نیتی در دست دوستی روس ها با دولت وقت آن زمان و حکومت پهلوی حس کردند سریعا برخلاف سیاست و رویه ی حکومتی ، به پا خواستند و جنگیدند و سر دادند اما وجبی از خاک وطن را نه... (میرزاکوچک خان جنگلی)
5_ قسمتی از کتاب _ایران و گذار به مدرنیته
صفحه ۲۵۴ پاراگراف آخر
پیشروترین قوم از لحاظ تمدن و یا تحول عصر معاصر و گذار از سنت در انجام امور به دوره ی اتوماسیون و ورود به مدرنیته و آزادی دختران برای ادامه تحصیل و رفتن به مکتب در قدیم و...... گیلانیان بودند و این حقیقت که این قوم پیشقدم در تمام تحولات مثبت بوده ازکسی پوشیده نیست . اما از دسیسه روباه پیر و انگلیس در آن زمان ، عواقب ناجوانمردانه ای متوجه ی این سرزمین مدرن و روشنفکر شد ، که هزینه های زیادی برایش داشته. بطور مثال رشت اولین شهری بود که مدرسه رفتن برای دختران را آزاد کرد ولی همان موقع به این عمل روشنفکرانه اش به غلط و به نادرستی برچسب کم غیرتی زده شد چون آن زمان درس خواندن مختص پسران بود و درس خواندن برای دختران تنها در طبقه ی اشراف به ندرت وجود داشت . اما گذر ایام و خاصیت زمان ، به زیبایی نشان داد که غیرت و اندیشه و تفکر روشن بینانه در سرزمین گیل خانه دارد و با پوست و گوشت استخوان این قوم گره خورده و در شریان خون شان جاری و ساری ست . حکایت همچنان باقی ست